Със своя неповторимо елегантен стил на игра Роджър Федерер си е

...
Със своя неповторимо елегантен стил на игра Роджър Федерер си е
Коментари Харесай

Певческият талант на Федерер или как Роджър е накарал Мирка да се влюби в него

Със своя неповторимо грациозен жанр на игра Роджър Федерер си е спечелил милиони фенове по целия свят, само че какво в действителност е било това нещо, което е предиздвикало бъдещата му брачна половинка Мирка да се влюби в него? Макар двамата да се срещат точно около тениса, то не той е бил повода за началото на техните взаимоотношения, а певческите умения на Маестрото. Това е споделила Мирка в изявление за най-скороиздадената биография на 20-кратния първенец от Шлема - " Маестрото: Дългото пътешестване и красивата игра на Роджър Федерер ".

" Роджър изпя ария на Backstreet Boys с фалцет и в тъкмо този миг се влюбих в него. Този негов трик проработи по отличен метод! ", спомня си с усмивка швейцарката, която също е някогашна тенисистка, чието върхово класиране в кариерата е №76, реализирано през септември 2001 година. 

Припомняме, че любовната история на Мирка и Роджър стартира на през лятото на 2000 година, когато двамата са част от националния тим на Швейцария и имат опция да се опознаят в олимпийското село.  " И двамата представлявахме Швейцария и прекарахме две седмици дружно в олимпийското село. Бяхме дружно с борците и другите наши сънародници. Предполагам, че през тези две седмици изградихме известна химия ", споделя Федерер. 

Въпреки че първоначално Роджър се опасява да предприеме първата крачка, той бива поощрен от един от останалите швейцарски спортисти, който го поучава: " Не я бави толкоз, целуни я ". Впоследствие Маестрото дефинира това решение като най-хубавото в живота си, само че тогава нещата не стоят по същия метод, защото Мирка му споделя, че е прекомерно млад (тогава той е на 18 години, а тя - на 22). С времето обаче любовта сред двамата от ден на ден се разгаря и през 2009 година двамата женят, а сега се радват на две двойки близнаци.

“Roger sang the Backstreet Boys falsetto and I was already in love! ”: Mirka Federer narrates adorable anecdote in latest book
— FirstSportz Tennis (@FS_Tennis1)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР